Att designa din egen personliga ring

Det här med att gifta sig måste vara det viktigaste som händer i en människas liv! Att dela sitt liv med någon annan har varit den största bedriften i människans historia, och det kommer även i fortsättningen att vara så! Det kanske började med att artens överlevnad berodde på detta, men vi vet alla att den nya människan inte tänker på det viset längre! Äktenskapet har kommit att bli en tradition som man utan att tänka på det historiska arvet fortsätter att utöva för att det anses numera av de flesta vara egentligen ett sätt att visa kärleken!

Personligen tycker jag att kärleken är utan tvekan det bästa en människa kan uppleva under sitt liv! Jag tror att många av er kära läsare tycker det samma! Hur som helst så vet vi att det finns hur många olika folkslag och nästan lika många olika traditioner gällande hur man gifter sig, men en sak som är förmodligen den enda som nästan alla har gemensamt är väl att ge varandra en ring eller två för den delen! Detta för att på ett symboliskt sätt visa bandet som skapas då två människor gifter sig.

Ringarna kan se ut hur som helst nästan och vi vet var vi ska skaffa dem! Men det som gjorde mig uppmärksam sist var det att ett par vänner till mig hade designat sina ringar själva då de förlovade sig! Det tyckte jag att det var hur häftig som helst! Därför tänkte jag föreslå detta för er kära läsare som har planer på att gifta er i när framtid! För mig själv är det väl försänt för detta gjorde jag för många år sedan.

Om ni är intresserade så erbjuder Hallbergs guld att man designar sin egen ring! Det räcker med att besöka deras sajt och klicka på Schalins ringar eller ”Just Mine” och följa instruktionerna och sedan vollá, ett par egen designade ringar som förevigar ert löfte för varandra! Det är väl fint! Jag har bara en sak att tillägga; lycka till!  😀

Just Mine