Epitetet inredning och artwork!

De båda trendskaparna Dan and Dave Buck är kända för sitt bidrag till konstformen cardistry! Inte bara kortlekar och magi utan även livsstil, färger och former. Se deras showroom som nyligen skapades. Här pratar vi kläder och mode tillsammans med spelkort i plast. Dan and Dave sätter verkligen cardistry som konstform på kartan genom sina detaljorienterade kortlekar, accessoarer i skinn för mynt och ytterst designade kortlekar.

På sidan Art of Play kan du köpa allt i från snygga hyllor för förvaring av kortlekar till t-shirts, close-up mattor till kortlekar i plast. Här finns verkligen en uppsjö av modern konst och inspiration för både magiker och cardists. Så har du inte besökt deras butik så gör det här Art of Play. Här har vi några som kan konsten att kombinera färg och motiv och lyfta något så gammalmodigt som magi till att hamna under epitetet inredning och art work. Hade jag möjligheten att besöka deras showroom skulle jag tagit massor av bilder för att visa er här precis vad jag menar.

Så vi har dessa två bröder att tacka för snygga och estetiskt utformade produkter vilket kanske även lyfter fram hela konstformen för en ny publik som annars upplever konstformen som omodern men nu kan känna att den tilltalar ur flera aspekter.