Köpa smycken

Jag hittade den fantastiska Posh-kollektionen med unika och personliga smycken i ren, tidlös design. Dessa smycken görs i sterlingsilver. Det påstås att modesmycke från Posh ska känns lika aktuellt nu som om tio år.

brand-posh_large

Jag gick ut på stan en sväng igår för att se vad det fanns för smycken och affärer att kika i. Ibland brukar man hitta ganska bra grejer, för bra pris – men det var massor av människor ute så jag blev lite stressad mitt i vimlet men fick ändå syn på några smycken.

Vi får se vad jag gör. Jag måste ju först sälja lite av vårt gamla guld för att ha råd med nya xxx Jag har ju trots allt en vecka kvar på mig att bestämma mig. Men det kommer nog bli ett silver smycke av något slag. Det är inte ofta han får så fina presenter, varken av mig eller någon annan, så det är han värd.

Vill du också sälja guld, kika på guld köpes på Guldfynd.

Både ringar, armband och halsband. Personligen tycker jag att halsband är finast, armband känns så otympliga och ringar är det bara vissa som kan bära upp. Inget ont om dem, det handlar nog mest om vad jag tror att Raffe skulle passa bäst i. Han har en rätt avslappnad stil där det räcker med ett snyggt halsband.

När jag sedan kom hem, lagom svettig efter den trängsel och kaos som jag fått uppleva på stan, kikade jag vidare på nätet om det fanns något roligt och intressant. Däremot ska man nog vara lite försiktig och kontrollera några gånger om det är ett seriöst företag. Det kanske är bäst att ta de större företagen till att börja med. Om jag nu ska köpa online.